Annan kirjat

Anna Palaa

-kirjassa ravistellaan arkielämään ja ruuhkavuosiin liitettyjä uskomuksia: äitimyyttiä, rahan ja onnellisuuden suhdetta, ikävistä ihmisistä eroon pääsemistä.

Pientä säätöä

Kirja avaa Annan kasvutarinaa heittellen lukijaa huutonaurun, vaivaantuneen epäuskon ja riemukkaiden oivallusten välissä.

Superarkea!

Annan hittikirja, joka houkuttelee ja inspiroi lukijaa suorasukaisella mutta lämpimällä tyylillä, esimerkkien ja harjoitusten kautta.

Anna Palaa:

”Anna Perhon kirja on hersyvän hauskaa ja ravistelevaa luettavaa ruuhkavuosissa elävän naisen arjesta. Toimittaja ja kolumnisti lataa täysillä mielipiteensä ruuhkavuosissa kamppailevien äitien elämäntavasta ja -asenteesta kirjassaan. Sarkastinen ja terävänäköinen kirjoitustyyli ravistelee äitimyyttiä, joka on täynnä vaatimuksia ja syyllistämistä. Perho kannustaa naisia ottamaan rennommin ja unohtamaan toisten vaatimukset ja odotukset.”

Suhdesoppa.fi

Pientä säätöä:

”Pientä säätöä on kirja, joka saa tirskumaan hallitsemattomasti ja muistuttaa, että olen ihan okei tällaisenakin.”

Järjellä ja tunteella-blogi

Superarkea!

”Perhomaiseen tapaan asiat käsitellään suorasukaisesti, räväkkään tyyliin, mutta käytännönläheisesti ja esimerkkejä viljellen. — Kirjan lukeminen sai minulla ainakin ajatukset liikkeelle. — Kirjan lopussa on aivan loistava 20 supervinkkiä. Lue ainakin ne!”

Hyvävoittaa-blogi