Anna palaa!

Anna Palaa! on Anna Perhon ensimmäinen selfhelp-kirja, jossa ravistellaan monenlaisia arkielämään ja ruuhkavuosiin liitettyjä uskomuksia: äitimyyttiä, rahan ja onnellisuuden suhdetta, ikävistä ihmisistä eroon pääsemistä. Teos on naisille suunnattu allround-opas, mutta sitkeät huhut väittävät myös miesten lukeneen kirjaa ja jopa pitäneen siitä. (Lähde: yks Jani)

Perho kirjoittaa omista kokemuksista ja havainnoistaan hauskasti, mutta terävästi. Hän ei hymistele eikä hyväksy yleisenä pidettyjä totuuksia, vaan kyseenalaistaa reippaasti vaikkapa imetyksen autuuden kauan ennen #imetyskohua, kannustaa menestymään työelämässä ja laihduttamaan viimeisen kerran.

”Anna Perhon kirja on hersyvän hauskaa ja ravistelevaa luettavaa ruuhkavuosissa elävän naisen arjesta. Toimittaja ja kolumnisti lataa täysillä mielipiteensä ruuhkavuosissa kamppailevien äitien elämäntavasta ja -asenteesta kirjassaan. Sarkastinen ja terävänäköinen kirjoitustyyli ravistelee äitimyyttiä, joka on täynnä vaatimuksia ja syyllistämistä. Perho kannustaa naisia ottamaan rennommin ja unohtamaan toisten vaatimukset ja odotukset.”

– Suhdesoppa.fi

”Anna Perho on kirjoittanut sujuvasanaisen elämänhallintaoppaan, joka on herkullista luettavaa. Se ei ole mitään lässytystä eikä hymistelyä vaan asioista puhutaan suoraan ja oikeilla nimillä. Kirja ravistelee naista: herätys! Miksi elää raahustaa sitä kurjaa elämäänsä, kun voisi elää toisinkin? Tiedän toki, ettei kaikista ole oman elämänsä sankareiksi, sillä se vaatii luonnetta ja rohkeutta. — Hemmetin kiva paketti. Liputan tämän kirjan puolesta ja kannustan kaikkia naisia elämään omaa elämää. Se on palkitsevampaa kuin muiden elämä.”

– Kirjavinkit.fi

Teos vastaa näihin kysymyksiin:

  • Miten seurustella vain hyvien tyyppien kanssa?
  • Miten menestyä työelämässä?
  • Miten päästä eroon ankeuttajista?
  • Miten näyttää aina hyvältä?
  • Miten ostaa vapautta rahan avulla?