Superarkea!

Käytännön opas helpompaan elämään

Väsynyt ihminen on luovuttanut kontrollin omasta ajankäytöstään muille, ja tuntee itsensä siksi uupuneeksi ja onnettomaksi. Jos arki on pelkkää selviytymistä, siihen pitäisi tulla muutos. Mutta miten se tehdään?

Anna Perhon Superarkea! houkuttelee ja inspiroi lukijaa ryhtymään oman arkensa laaduntarkkailijaksi esimerkkien, tehtävien ja ajatusharjoitusten kautta. Kirja kannustaa lukijaa tekemään valintoja, joiden tuloksena arjessa on helpompi hengittää.

”Romanttiset leppoistamisfantasiat ovat ihanaa viihdettä, mutta niissä unohdetaan, että velvollisuuksien määrä useimpien elämässä on vakio. Harvalla on varaa downshiftata elämäänsä tasolle, jossa pulssi on alempana kuin pakastekalalla. Siksi halusin kirjoittaa oppaan, jossa arkea aletaan muokata paremmaksi hyvin realistisista ja käytännönläheisistä lähtökohdista.”

Kirja on tarkoitettu mukana kannettavaksi käsikirjaksi, johon lukija voi palata aina kun jostain tarvitaan lisävirtaa.

”Haluaisin, että kirjasta tulisi tärkeä arki-appsi, johon lukija voi palata aina kun elämä tuntuu enemmän kaaokselta kuin elämältä.”

”Tehokkuuden käsitettä on turha pelätä, koska se on vain sana. Tehokkuus lisää energisyyttä. Asioiden jatkuva lykkääminen ja vitkastelu syö sitä.”

”Tiedättekö mitä? Tuntuu koko pimeän syksyn jälkeen ensimmäistä kertaa siltä, että minä elän, iloitsen, hengitän ja hymyilen elämälle! Pää ja mieli pursuaa ideoita, iloa ja innostumista. Sitä tunnetta on ollut todella ikävä! — Kiitos siis Anna Perholle (joka ihan satavarmasti hei lukee tätä blogia 😀 ) tai sitten sille jollekin suuremmalle voimalle joka kertoi minulle – nyt riitti. Sillä sehän riitti.” 

– Jutta / Oblik.fi

”Täysin turha kirja.” 

– Irmeli Salo / Markkinointi & Mainonta

”Perhomaiseen tapaan asiat käsitellään suorasukaisesti, räväkkään tyyliin, mutta käytännönläheisesti ja esimerkkejä viljellen. — Kirjan lukeminen sai minulla ainakin ajatukset liikkeelle. — Kirjan lopussa on aivan loistava 20 supervinkkiä. Lue ainakin ne!”

– Hyvävoittaa-blogi

Teos vastaa näihin kysymyksiin:

  • Miten seurustella vain hyvien tyyppien kanssa?
  • Miten menestyä työelämässä?
  • Miten päästä eroon ankeuttajista?
  • Miten näyttää aina hyvältä?
  • Miten ostaa vapautta rahan avulla?