PerhoValinnat_0651-1ss.png

Kuka olen?

Olen toiminut 25 vuotta media-alan yrittäjänä: tv- ja radiojuontajana, kolumnistina, kirjoittavana toimittajana, tv-tuottajana ja käsikirjoittajana. Olen kirjoittanut myös useita selfhelp-kirjoja, joista tuorein, hankalien keskustelujen kohtaamista käsittelevä Suorat Sanat ilmestyy Otavalta elokuussa 2019.

Vuodesta 2010 lähtien inspiraatiopuhujana ja valmentajana. Olen opiskellut Lyhytterapiainstituutissa master-tason ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi, ja lisäksi minulla on mm. Peili-, Disc- ja 5Behaviors-sertifikaatit.

Olen myös opiskellut HOT- JA skeematerapiaa, sekä osallistunut Peter Bregmanin QUICC-koulutukseen Kaliforniassa 2019.


Mitä teen?

Inspiroin, valmennan ja koulutan työyhteisöjä kohti toivottuja muutoksia.

Tilauksia ovat olleet mm. ilmapiirin ja yhteisen kommunikaation parantaminen, itsen johtaminen, muutosten sietäminen ja ajanhallinta.

Valmentajana tärkein tehtäväni on auttaa asiakkaitani näkemään mahdollisuuksia siellä missä he eivät itse niitä vielä huomaa, tai uskalla nähdä. Toivo ei poista ongelmia, mutta vie niiltä vaikutusvaltaa.

En ole piirileikki-ihmisiä, joten valmentajana harjoitan radikaalia empatiaa: otetaan vastuu, kohdataan tosiasiat tosiasioina - mutta hyväksyvin mielin.

Kiehtovinta työyhteisöjen valmennuksessa on se oivallus, että jokaisen bisneksen sisällä on ihminen kaikkine vajavaisuuksineen, ja vahvuuksineen. Tämän tyypin löytäminen ”asiat asioina”-jargonin alta on henkilökohtainen draiverini. Kun valmennuksessa päästään kiinni ihmiseen, asioita alkaa tapahtua.

Nähdään!


Lisää ajatuksiani Antisäätäjä-kirjassani.