€350,00 EUR

 

Tarot & Wine -kurssi talolla

Kiehtooko tarot-kortteihin syventyminen huippuopettajan johdolla?

Järjestämme Talolla 16.-17.11.2024  tarot & wine-kurssin. Kurssin opettaja on Lontoossa pitkään asunut tarot-kirjailija ja -opettaja Tero Goldenhill.

Tarot on satoja vuosia vanha, symboliikan kieltä hyödyntävä työkalu itsereflektointiin, itsetuntemuksen syventämiseen ja elämän suurten ja pienten valintojen kirkastamiseen.

Kurssilla paneudumme tarot-korttien maailmaan Teron vetämien harjoitusten kautta, ja nautimme yhteisen illallisen Olipa kerran talon pitkän pöydän ääressä. 

HINTA

Kurssin hinta on 350 e. HUOM. Lue palautus- ja peruutusehdot alempaa ennen ostoa!

AIKATAULU

Lauantai 16.11.
Klo 12 saapuminen talolle & lounas

Klo 13-18 Opiskelua 

Klo 18-21 Dinner & wine

Sunnuntai 17.11.

Klo 10 Brunssi & purkukeskustelu edellisestä päivästä

Klo 12 Kiitos & heipat

HUOM

Majoitus ei kuulu kurssin hintaan. Osallistujat hankkivat majoituksensa itse. Suosittelemme majoitusta Hotelli Vihannonkulmassa, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä Talolta. 

Lisätietoa saat sähköpostitse hyvissä ajoin ennen kurssia. 

PERUUTUSEHDOT – LUETHAN NÄMÄ TARKKAAN ENNEN OSTOA!

Asiakas on velvollinen tutustumaan näihin sääntöihin ja ehtoihin sekä lisäksi yksittäisiä tuotteita koskeviin ehtoihin ennen palvelun maksamista. Asiakas sitoutuu varauksen ja maksun yhteydessä noudattamaan myyjän tuotteelle määrittelemiä sopimus-, varaus- ja peruutusehtoja.

Peruutuksesta on aina ilmoitettava kirjallisesti osoitteeseen [email protected]. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto on tullut em. osoitteeseen. Peruutuksen sattuessa perimme aina varaus- ja toimistokuluja (kts. tiedot alta). Tätä summaa emme valitettavasti palauta asiakkaalle. Syynä tähän on se, että viime hetken peruutuksiin on erittäin vaikea saada korvaavia asiakkaita lyhyellä aikataululla. Pohdithan siis tarkasti ennen kuin suoritat kurssimaksusi.

Jos peruutus tehdään muista syistä kuin sairastumisesta viimeistään 30 vrk ennen tapahtumaa, palautamme pidätämme toimisto- ja varauskulut 80 e per varaus.

5-29 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % maksetusta kokonaishinnasta, sisältäen toimisto- ja varauskulut. Tämä siksi, että viime hetken peruutuspaikkoja ei enää pysytä myymään eteenpäin.

Emme palauta 96 h ennen tapahtumaa tulleista peruutuksista maksettuja maksuja. Asiakkaana voit kuitenkin hankkia tilallesi toisen osallistujan, jolloin peruutuskuluja ei synny.

Mikäli peruutuksen syynä on asiakkaan oma äkillinen sairastuminen, palautetaan kaikki saadut suoritukset lukuun ottamatta 80 euron varaus- ja toimistokuluja. Palautuksen saamiseksi on esitettävä luotettava lääkärintodistus peruutuksen syystä (lääkärintodistus toimitettava 2 viikon kuluessa peruutuksesta).

Kurssi järjestetään, jos sille osallistuu vähintään kahdeksan maksun maksanutta osallistujaa. Jos kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, maksut palautetaan kokonaisuudessaan heti peruutusilmoituksen jälkeen.

Järjestäjän on myös on viipymättä ilmoitettava asiakkaalle peruutuksesta, ja asiakkaalla on oikeus saada kaikki maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin.

Näitä peruutus- ja maksuehtoja noudatetaan, ellei tarjouksessa / varausvahvistuksessa ole muuta ilmoitettu. Hyväksymällä nämä varaus- ja peruutusehdot asiakas sitoutuu niihin.

Muita yksittäisiä tapahtumia tai tilaisuuksia varten saattaa olla määritelty näitä ehtoja täydentäviä ehtoja ja sääntöjä. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Kiitos tarkkuudesta ja yhteistyöstä!