PUHEET

Inspiraatiopuheeni ovat 30–90 minuutin mittaisia esityksiä yhdestä asiakkaan toivomasta aiheesta.

Hyvä lähtökohta tilaukselle on pohtia, mikä olisi puheesta hyvä lopputulos – mistä kehittämästämme teemasta toivot yleisön valaistuvan? Mitä haluaisit, että yleisö tuntee, kun tilaisuus on päättynyt? Mistä he ovat innostuneita? Mikä jää mieleen?

Puhepakettiin kuuluu briiffipuhelu aiheesta, puheen työotsikot & yksi tarkastuskierros sekä kaikki matkakulut lentolippuja lukuun ottamatta. Puheiden livestriimaus on ok, tallenteiden käytöstä sovitaan erikseen. Tiedustelut: emma@mellakkamanagement.fi


 
PerhoValinnat_0467.jpg
 

Antisäätäjä – näkökulmia fiksumpaan ajankäyttöön

Valtaosa suomalaisista työntekijöistä kokee olevansa kiireisiä ja stressaantuneita. Mutta kiire ei ole hallitsematon luonnonvoima, vaan valintojen tulos.

Antisäätäjä-inspiraatiopuheessa tarkastellaan kiirettä herättelevästä ja käytännönläheisestä näkökulmasta, jonka seurauksena kuuntelijan oman ajankäytön ilmaherruuteen vahvistuu. 


PerhoValinnat_0534.jpg
 

Historian loppu – näin selviät muutoksesta

Alituinen muutos on väistämätön tosiasia. Puhe käsittelee ajattelun taitoja, joita tarvitsemme selvitäksemme muutoksen aiheuttamista aiheuttamista huolista?  


PerhoValinnat_0528.jpg

Räätälöity saarna valaistusta etsiville

Eivätkö edelliset vaihtoehdot iske? Tilaa räätälöity saarna täsmätarpeisiin: yrittäjyys, vuorovaikutus hankalissa tilanteissa, perheen & työelämän yhdistäminen, esiintyminen, viestintä, itsen johtaminen, erilaiset persoonat työpaikalla…  

Myös asialliset juontotyöt taittuvat.

 

“Juontajalla on ratkaiseva merkitys yleisön mukana pitämisessä sekä haastateltavien avaamisessa parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Anna hoiti vaikean tilanteen esimerkillisesti – ja piti aikataulun kasassa.

Suosittelen Anna Perhoa erittäin lämpimästi minkä tahansa asiapitoisen tilanteen juontajaksi tai vetäjäksi.”


Riitta Antinmäki
Yrittäjäneuvos
Yrittäjän päivä -säätiö