TILAA UUTISKIRJE

 

Halooo  kuinka voisin auttaa?

Minkä asian haluaisit muuttaa (työ)elämässäsi nyt HETI? Mitä tekisit, jos uskaltaisit?

Mitä tahansa se onkaan, olet oikeassa osoitteessa. Minulla on muutokseen monta työkalua ja yksi supervoima: saan sinut ja porukkasi uskomaan, että pystytte ja onnistutte siinä, mitä aikaisemmin piditte mahdottomana. Koskaan ei ole liian myöhäistä alkaa olla se, joka halusi olla jo aikoja sitten.

 

 

Ok. Miten tämä muutos käytännössä tapahtuu?

Antti Tuiskua mukaellen puhuminen ja valmennus on mun bisnes. Mutta näiltä sivuilta löydät myös tunti- ja sivutolkulla maksutonta sisältöä, jonka parissa pääset stalkkaamaan olisimmeko me hyvä tiimi yhdessä. 

Voit tilata minut puhujaksi tai valmentamaan, tai osallistua avoimiin valmennuksiin, joita järjestän talollani.

Tilaisuuksissani uhrataan vuohia, puhutaan äitisuhteen ongelmista, sekä otetaan yhteys omaan voimaeläimeen. EI VAAN. Oikeasti homma on vähän tylsempää (mutta vuohet kiittävät). Puheet ovat pieniä, lihaliemikuution kokoisia inspiraatiopurskeita, joissa hyödynnän erikoisosaamistani, eli uneliaan seminaariseurueen henkiin herättämistä. 

Valmennuksissa taas mennään askel pidemmälle: siellä myös osallistujat joutuvat puhumaan (kauheaa, tiedän) ja pohtimaan kimpassa miten purkaa esteitä onnistumisten tieltä.

Mission Statement:

Torjutaan elämätön 
elämä.

Eli se tunne, että jotain puuttuu, vaikka kaikki on hyvin.
Joskus kysymys on varsin arkisista asioista, kuten vaikka siitä miten kalenteriin saisi lisää aikaa sille, mikä on oikeasti tärkeää. Tai miten oppisi puhumaan asioista, joista mieluiten vaikenisi. Tai miten oppisi sietämään muutoksia, joita ei oikeastaan voi sietää.

Joskus pitää mennä pintaa syvemmälle ja kysyä elämän vaikein ja inspiroivin kysymys: kuka olen ja mitä oikeastaan haluan?

Siitä hauskanpito vasta alkaakin!

Bookkaa Anna

Saanko brassaille hieman? Kiitos, ja täältä pesee:

Väitän, että minulla on poikkeuksellisen lavea kokemus työpaikkojen arjesta. (Katso muutama hilpeä esimerkki vieressä olevista linkeistä). 

Mediatöissä siirryin nainen, ääni ja läppäri-yhdistelmäni kanssa projektista toiseen, työskennellen kymmenissä eri tiimeissä. Olen ollut ilmaisharjoittelija ja tiimiesimies, ja kaikkea siltä väliltä (esimerkiksi hevosten kouluttaja puolalaisessa kolhoosissa, mutta ei nyt mennä siihen). Valmentajana ja puhujana taas pääsen nuuhkimaan viikottain erilaisten työyhteisöjen ilmapiiriä.

Jos siis tuntuu, että työskentelet välillä päiväkodissa, niin olen ollut samassa paikassa. 

Koskaan ei ole liian myöhäistä olla se, joka halusit olla. Otetaan selvää kuka se tyyppi on! 

Teet tosi paljon kaikkea, eli mitä kaikkea? 

Olen tehnyt mediassa AIVAN kaikkea piirroselokuvan dubbauksesta (ok, muutama lause Nemoa etsimässä-jatko-osassa, mutta silti) suorien tv-lähetysten juontamiseen. Rakkain mediatyöni koskaan oli Radio Aallon Dynastia-aamushow, joka saa minut edelleen joskus ajattelemaan, että olin hullu kun luovuin sen tekemisestä. (Ja ei, en tiedä palaanko joskus radioon.)  

Eli jos elämäsi on kunnossa, mutta tarvitset kipeästi juontajaatoimittajaakolumnistiayleistä mediasäätäjää, niin minä ja sivupersoonani hoidamme homman.

Jos taas muutos maistuu, olen auttanut jo tuhansia suomalaisia (ja ainakin kolmea australialaista yhdessä IT-firmassa) muuttamaan sitä, mikä ei enää toimi. Olen tehnyt valmentajan ja inspiraatiopuhujan hommia vuodesta 2010, ja sillä tiellä ollaan. 

Lisäksi olen wanhan röttelön iloinen omistaja, sekä Maailman Söpöimmän Koiran mamero.

 

Mutta takaisin sinuun.

Ota yhteyttä, jos haluat apua tai inspiraatiota työpaikan ongelmien ratkomiseen tai henkilökohtaisten muutosten toteuttamiseen. Minä ja tiimini olemme täällä sinua varten.

En ole piirileikki-ihmisiä, joten jos kaipaat teenjuontia ja villasukissa hipsuttelua, olet väärässä paikassa.

Sen sijaan lupaan käytännönläheisiä, heti käyttöön otettavia malleja, joilla saat innostuksen leimahtamaan ja muutokset saa liikkeelle.

Jos jaksoit lukea tänne asti, ansaitset palkinnon:

Lataa tästä Antisäätäjän™ muistilista
Anna Perho Fun Fact: Koirani osaa puhua

Fun fact:
Kyllä, koirani osaa puhua.

Ikävä kyllä vain minä ymmärrän mitä se sanoo. Tulkitsen koiraa kuitenkin viikottain Instagram-tilini stooreissa, jotta maailma saisi tietää mitä voimme oppia Pieneltä Söpöltä Lemmikiltä.

 

Viihdyttävä, inspiroiva, käytännön-

läheinen

Sellaisia ovat mun puheet ja luennot. Laitetaanko pakettiin?

Bookkaa Anna

Bio.

Astuin työelämään 24-vuotiaana. Ostin vanhempieni takaaman lainan turvin pienen kustantamon, ja niinpä huolettomasta opiskelijasta sukeutui yhdessä yössä piiitkää päivää painava yrittäjä.

Parin vuoden raatamisen jälkeen kustantamo myytiin, mutta jatkoin mediassa kirjoittamisen, kuvaamisen ja
tv-tuotantojen parissa. (Yhdessä välissä pyöritin myös grillikioskia, mutta havaitsin melko nopeasti, että höyrynakkien myyminen ei ollut ominta alaani).

Olen työskennellyt toimittajana ja kolumnistina kymmenille tilaajille. Tällä hetkellä kirjoitan kolumneja muun muassa Kauppalehteen, Annaan, Maaseudun Tulevaisuuteen ja Meidän Taloon.

Televisiossa olen toimittanut, tuottanut ja juontanut niin ikään lukuisia ohjelmia Inhimillisestä Tekijästä missikisoihin. Nykyisin olen vakioviisastelija Ylen Jälkiviisaat-ohjelmassa.

Rakkain mediatyöni ikinä oli Radio Aallon Dynastia-aamushow. Se oli rikollisen hauskaa työtä. Sain vuonna 2015 parhaan radiotoimittajan palkinnon konseptoimastani & toimittamastani Läpivalaisu-podcastista.

Valmistuin ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi vuonna 2014. Olen lisäksi opiskellut mm. skeema- ja HOT-terapiaa sekä superjännittävää jungilaista analytiikkaa. Minulla on myös Big5-, Disc- ja Peili-valmentajan pätevyydet.

Käytännön työssä olen metodien huoleton sekakäyttäjä – asiakkaan tarpeet sanelevat keinot.

Asiakkaitani vuosien varrella ovat olleet mm. Yara, Kone, Elisa, Aava, Ellun Kanat sekä Oulun että Jyväskylän yliopistot.

Supervoimani puhujana on herättää horrostavat seminaarivieraat henkiin,
ja jättää jälki heidän uneliaisiin sydämiinsä.

 

 

Vapaa-ajalla lässytän koiralle ja käärin sitä fleeceen (koska se on suloisen näköinen elävänä nakkipiilona), kunnostan wanhaa puutaloa, luen kirjoja ja laitan ruokaa. Syömässä ovat useimmiten rakkaat lapseni ja Euroopan pitkämielisin asukas, aviomieheni.

Toivottavasti nähdään pian!

Bookkaa Anna!

Seuraa Instagramissa @annaperho

Tilaa uutiskirje ja lähetän sinulle lahjaksi Antisäätäjän™ muistilistan.