TILAA UUTISKIRJE

Antisäätäjä™ –
 Fiksun   ajankäyttäjän klinikka

Antisäätäjä™-puhe /valmennus on kiireen lievittämiseen konseptoitu paketti niille, joilla ei ole aikaa kuunnella.

Kiireen lievittämiseen kohdennettu saarna on ladattu täyteen käytännöllisiä näkökulmia ja malleja, joilla kiireen lievittämisen voi aloittaa heti saarnan päätyttyä, ja se tarjoillaan porukallesi taattuun Anna-tyyliin: suoraan, särmästi ja konkreettisesti.

Antisäätäjä valmennus
Lähtijät-podcast


"Oti
mme Annaan yhteyttä, kun podcastin ja sen oheisprojektien määrän kasvaessa huomasimme stressitasojemme nousevan ja sen vaikuttavan yhteistyöhömme. Haimme Annan stressinhallintavalmennuksesta työkaluja ja yhteisymmärrystä, joiden avulla toivoimme kehittävämme työskentelytapojamme. Emme alkujaan lähteneet priorisoimaan tekemisestämme mitään pois, mutta hyvin nopeasti Annan valmennuksessa kävi selväksi, että emme ikinä vähentäisi stressiä, ellemme priorisoisi tekemistämme. Anna tarjosi meille ulkopuolisen peilauspinnan ja suoria sanoja säästelemättä esitti meille kiperiä kysymyksiä.

Valmennus auttoi meitä tunnistamaan tekemisemme ytimen ja sen mihin keskittymällä pysyisimme uskollisina intohimolle ja inspiraation lähteillemme. Olemme jo sopineet, että yhteistyö jatkuu ja Anna tarjoaa meille jatkossakin peilauspinnan, jonka avulla pysymme asettamassamme suunnassa. Kiitos Anna!"

Lähtijät on Suomen kuunnelluin työelämäpodcast ja Liisa Holman, Ulla Jonesin ja Minna Ruusuvuoren intohimoprojekti.

Teemat

Aivot ja ajankäyttö -kiire addiktoi

Arvot ja priorisointi - mikä on tärkeää?

Viestitulva ja some - isännästä takaisin rengiksi

Multitaskaaminen ja työn hävikki

Palautuminen ja rytmi

P4 - systeemi järkevään kalenteriin

Mitä hyötyä tästä meille on?

Ajankäyttö

Osallistujat hahmottavat ajankäyttöään tavalla, joka mahdollistaa sen järkeistämistä ainaiselle kiireelle alistumisen sijaan.

Usko itseensä

Osallistujien usko omiin vaikutusmahdollisuuksiin kasvaa, ja he saavat tutkitusta tiedosta tukea fiksumpiin valintoihin.

Käytännöllisyys

Osallistujat saavat käytännöllisiä työkaluja kiireen lievittämiseen.

Oma vastuu

Ymmärrys oman vastuun ja valintojen merkityksestä ajankäytön muokkaajana vahvistuu.

Vertaistuki

Kiireestä päästään puhumaan porukalla, ja huomataan, että jos jaamme samankaltaisia ongelmia tiimin / organisaation kesken, voimme löytää niihin yhdessä myös ratkaisuja.

Jaksaminen vahvistuu

Osallistujat saavat tukea työssä jaksamiseen ja yhteistä sanastoa kiireen ja stressin purkamiseen. Kun hallinnan tunne vahvistuu, jaksaminen vahvistuu.

Antisäätäjä – Fiksun ajankäyttäjän opas

"Luettuasi tämän sinulla ei ole koskaan enää kiire." Näin väittää Annan hittikirja Antisäätäjä . fiksun ajankäyttäjän opas, jonka voit kuunnella täällä maksutta (koskee kuluttajia, jotka eivät ole aiemmin olleet Storytelin tai Podimon asiakkaita).

KUUNTELE STORYTELISSÄ

KUUNTELE PODIMOSSA

Saimme etenkin pienryhmäworkshopeista kiittävää palautetta. Ihmiset kokevat saaneensa apua ja hyviä käytäntöjä arkeen. Anna on  selvästi perehtynyt erilaisiin metodeihin,  ja oli ilahduttavaa, että hänen lähestymisensä ei ollut vain teoreettinen, vaan valmennuksessa oli mukana  paljon konkretiaa  ja  käytännön läheisyyttä.  Voin suositella lämpimästi Annan valmennuksia asiantuntijaorganisaatioille.

Unna Reitamo. Ellun Kanat

Antisäätäminen kiinnostaa, kiitos

Kerro lyhyesti toiveistanne allaolevalla lomakkeella. Sovitaan sen jälkeen lyhyt briiffipuhelu, jossa mietimmeyhdessä millaisesta avusta porukkanne eniten hyötyisi.

Muut puheet ja valmennukset

Suorat sanat™ – Näin puhut siitä mistä mieluiten vaikenisit
LUE LISÄÄ
Jumissa! – Miten sietää muutoksia, joita ei voi sietää?
LUE LISÄÄ
Ota tila haltuun - vaikuttavan puheen mestariluokka
LUE LISÄÄ
Persoonallisuus-
profiilit erilaisuuden sanoittamisessa
LUE LISÄÄ