TILAA UUTISKIRJE

 

Saarnan tarvetta?

Vähemmän säätöä,

enemmän elämää.


Olipa otsikko mikä vain, tuotelupaukseni sinulle ja porukallesi on lopulta sama: vähentää säätöä ja stressaamista - ja lisätä hauskuutta ja hallinnan tunnetta.

Olen sopiva tyyppi teille, jos hyvät stoorit, käytännön työkalut ja rapsakka haastaminen kuulostaa kiinnostavalta. Sen sijaan ryhmäytymisleikit*, ylätason teoria ja totisuus eivät kuulu repertuaariini. 

Tällä sivulla näet kysytyimmät puhe- ja valmennuspakettini, joita räätälöin tarpeidenne mukaan. Jos et ole aivan varma siitä mikä toimisi parhaiten, sovitaan pieni briiffipuhelu, jossa selvitetään mistä porukallenne voisi olla hyötyä. Soita vaikka Tuukalle (Head of Massive Sales) +358 50 373 3906 ja buukkaa tapaaminen, tai paina alla olevaa Ota Yhteyttä-nappia. Pim!

*(Sain niistä tarpeekseni, kun olin aikanaan esiintymisvalmennuksessa, jossa piti esittää "leijonaa ja tiikeriä viidakossa", mikä ei suoranaisesti auttanut esiintymisjännityksen lievittämisessä.)

Ota yhteyttä

Antisäätäjä™

Fiksun ajankäyttäjän puhe/klinikka.

Antisäätäjä™-puhe / valmennus on kiireen ja sähläämisen lievittämiseen kustomoitu hittikonsepti. Sopii niille, joilla on koko ajan vähän liikaa tekemistä ja liian vähän aikaa - eli niille, joilla ei oikeastaan olisi lainkaan aikaa kuunnella tällaista puhetta. 

Puhe ja valmennus on ladattu täyteen käytännöllisiä näkökulmia ja malleja, joilla kiireen lievittämisen voi aloittaa heti saarnan päätyttyä, ja se tarjoillaan porukallesi taattuun Anna-tyyliin: suoraan, särmästi ja konkreettisesti. 

Lataa esite tästä

Suorat sanat™

Näin puhut siitä mistä mieluiten vaikenisit.

Onko mielessäsi käymätön keskustelu? Ehkä pitäisi antaa kriittistä palautetta – tai vielä pelottavampaa – vastaanottaa sitä?
Suorat sanat™ -puhe / valmennus opastaa, miten ilma työpaikalla raikastuu, kun vaikeista asioista ei enää vaieta. 

Puhe sopii porukalle, jota kiinnostaa ilmapiiriongelmien ennaltaehkäisy, johtamis- ja vuorovaikutustaitojen petraaminen ja psykologisen turvallisuuden vahvistaminen. 

Lataa esite tästä

Antisäätäjä-klinikat keväällä 2023

Onko aikahävikki ja säätö porukkanne ongelma? Siinä tapauksessa meillä voisi olla jotain yhteistä jaettavaa. Järjestän kevään aikana kaksi Antisäätäjä-klinikkaa, joilla käymme läpi  kiireen hallintaan viritettyjä teemoja. Tapahtumat järjestetään Turussa 10. toukokuuta ja Helsingissä 6. kesäkuuta yhteistyössä Scandic Hotelsin kanssa.

Lue lisää ja ilmoittaudu!

Jumissa!

Miten sietää muutoksia, joita ei voi sietää?

Maailma ja työelämä muuttuvat jatkuvasti hurjaa vauhtia. Se mikä on fiksua tänään, on huomenna so yesterday. Puhe käsittelee sitä, miten muutoksia pystyisi sietämään hieman paremmin, ja mikä lievittää muutosten aiheuttamaa pelkoa ja epämukavuutta.  

Lataa esite tästä

Superduuni™

Toiveissa uusi työ?

Jo sadat työpaikan vaihtoa harkinneet osallistujat ovat käyneet Superduuni-kurssin, jossa vahvistetaan urarohkeutta ja tutkitaan sitä, miten saisit seuraavan unelmaduunisi.
Mitkä ovat vahvuutesi? Mikä on estänyt pyrkimästä eteenpäin? Missä olisit vuoden päästä, jos alkaisit pyrkiä kohti unelmaduuniasi nyt? 

Kurssi on kymmenen viikon mittainen digivalmennus, jonka osallistujat saavat työkirjan, 15 videota sekä viisi verkkotapaamista Annan kanssa. Kurssi starttaa seuraavan kerran syksyllä 2023. 

Tilaa ilmainen valmennusvideo
Ota yhteyttä

Ota lava haltuun!

Opi sietämään jännitystä ja vaikuttamaan puheella.

Vaikuttava puhe on myyjän, asiantuntijan, esimiehen ja vaikkapa asiakaspalvelijan tärkein työkalu. Hyvät puhetaidot yhdistettynä asiantuntemukseen ovatkin kombinaatio, jolla saadaan aikaan kauppaa, vaikuttavuutta ja yhteistyötä. Mutta miten puheen saisi soimaan?

Monelle kohtaamiset saati julkiset esiintymiset ovat kovia paikkoja. Miten vakuuttaa ihmiset lyhyessä ajassa siitä, että sinua kannattaa kuunnella? Miten osaisit tilan haltuun, kun on sinun vuorosi? Ja mitä tehdä jännittämiselle, joka voi pilata koko homman?

Lataa esite tästä

Seuraa Instagramissa @annaperho

Tilaa uutiskirje ja lähetän sinulle lahjaksi Antisäätäjän™ muistilistan.